Meubelbeurs Brussel

Over de Meubelbeurs Brussel

Al sinds 1937 verbindt deze vakbeurs in Brussel de meubelfabrikanten met de meubelhandel. Eerst nationaal, later internationaal. We bereiken de meubelhandel in België en andere West-Europese landen zoals Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Groot-Brittannië, Zwitserland, Duitsland en Scandinavië. Exposanten uit België, Nederland, Duitsland, Italië en andere Europese landen stellen hier op 66.000m² hun nieuwste collecties voor. De commerciële waarde op we winkelvloer is hierbij het uitgangspunt. Bezoekers en exposanten waarderen zowel de zakelijke als de gezellige sfeer op deze beurs. Een aangename omgeving creëren waarin het fijn is om mensen uit de sector te ontmoeten en zaken te doen, dat is waar de Meubelbeurs Brussel goed in is.

Segmenten

De indeling in segmenten maakt de beurs overzichtelijk voor de bezoeker. Dat spaart tijd en moeite. Elk segment richt zich op een specifiek onderdeel van de meubelhandel, van het eigentijdse meubel tot slaapcomfort. Een efficiënt beursbezoek is gegarandeerd. En wie tijd wint, ontdekt meer!

Exposanten

Het aanbod van de Meubelbeurs Brussel is afgestemd op de behoefte van de Europese meubelhandel. In Brussel ontdekt u collecties die uw verkoop beslist een vernieuwde dynamiek geven. Het is een kwalitatief en zeer divers, marktconform assortiment, met de commerciële waarde op de winkelvloer als uitgangspunt. Een mix van de voltallige Belgische Meubelindustrie en een select aanbod van de beste Europese fabrikanten uit het brede middensegment.

Contract

Meer en meer van de exposanten van de Meubelbeurs Brussel richten zich ook op de contractmarkt, of bieden maatwerk aan. Een bezoek aan de beurs is dus ook voor contractspecialisten beslist de moeite waard! Om u in het ruime aanbod wegwijs te maken, worden deze exposanten op het plan speciaal gemarkeerd met een logootje. Hetzelfde logo komt ook terug op de naamborden van de standen. Het maakt in één oogopslag duidelijk wie professioneel met de contractmarkt bezig is.  En u vindt deze exposanten uiteraard ook terug met de zoekfunctie van de exposantenlijst. Zo wordt een bezoek aan de Meubelbeurs nog interessanter, want efficiënter. En ziet u als projectinrichter het bos door de bomen.