Exposant worden?

 

De Meubelbeurs Brussel is een echte internationale beurs, met elk jaar een stijgend aantal buitenlandse bezoekers. U ontmoet er uiteraard alle Belgische en Nederlandse handelaars, en u kan er ook goed zaken doen met vele internationale vakbezoekers uit de ons omringende Europese landen. Een duidelijke segmentering maakt een efficiënt beursbezoek mogelijk, in een commerciële en tegelijk gemoedelijke sfeer. Met 7 hallen is het formaat van de beurs groot genoeg om interessant te zijn voor de inkopers, en tegelijk compact genoeg zodat ook nieuwkomers onmiddellijk opvallen.

In vergelijking met andere internationale beurzen zijn onze prijzen bovendien zeer competitief. En elke exposant kan rekenen op een persoonlijke service van ons team!

In onze folder vindt u nog eens de grote headlines, geïllustreerd met enkele interessante statistieken, en achteraan het inschrijvingsformulier met voorwaarden en prijzen.

Totaalservice: ervaring en professionaliteit

Als u dat wenst kan u bij de Meubelbeurs terecht voor een totaalservice. Van de plaatsing van eenvoudige wanden tot kant-en-klaar standen, verlichting, tapijt, planten, belettering,… Een vademecum met details volgt na inschrijving.

Duidelijke segmentering: 66.000 m² in 6 overzichtelijke segmenten

Een segmentering in aantrekkelijke concepten op maat van de bezoeker maakt de beurs overzichtelijk en vooral ook interessant voor de inkoper. Zo krijgt elke exposant een sterke zichtbaarheid op de beurs om zijn collectie optimaal te etaleren.