Segmenten

De indeling in segmenten maakt de beurs overzichtelijk voor de bezoeker. Dat spaart tijd en moeite. Elk segment richt zich op een specifiek onderdeel van de meubelhandel, van het eigentijdse meubel tot slaapcomfort. Een efficiënt beursbezoek is gegarandeerd. En wie tijd wint, ontdekt meer!

Boutique

Een nieuw segment voor woonaccessoires

Boutique · hal 1

Boutique?

Boutique is integraal onderdeel van de Meubelbeurs en groepeert een gespecialiseerd aanbod in hall 1 van Brussels Expo.Voor inkopers garandeert dit een efficiënt beursbezoek en exposanten krijgen de juiste bezoekers over de vloer.

Thuis op de Meubelbeurs Brussel

Elke meubelwinkel heeft wel woonaccessoires in zijn aanbod en soms zelfs een aparte decoratieafdeling. En elke decoratiezaak heeft wel een aantal meubelen te koop. Een aanbod dat dus duidelijk ook thuishoort op de Meubelbeurs Brussel.

Ruimte voor decor

Het segment boutique richt zich specifiek op fabrikanten en importeurs van decoratieartikelen: vazen, schalen, manden, kaders, schilderijen, foto’s, verlichting, kussens en plaids, karpetten, spiegels, beelden, kaarsen, kandelaars, theelichthouders, glaswerk, keramiek, porcelein en kleinmeubilair.